Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es duplica el servei de bus públic que connecta Sant Miquel d’Olèrdola amb Vilanova i Vilafranca

S’aconsegueix així un trajecte cada mitja hora en hores punta i un trajecte cada hora en les hores vall

dimecres 06 setembre 2023

 Des d’aquest dilluns 4 de setembre, Sant Miquel d’Olèrdola té connexió  amb Vilanova i Vilafranca cada mitja hora en bus públic en les hores punta dels dies feiners. L’empresa BusPlana ha duplicat el nombre d’expedicions que oferia per així atendre l’augment de la demanda de la ciutadania.

En concret, Plana ofereix 46 expedicions d’anada i tornada entre Vilanova i Vilafranca (23 viatges diaris), el doble dels que hi ha en l’actualitat, passant per Canyelles i Olèrdola

Des de la companyia s’explica que d’aquesta manera, “s’afavoreix l’accés en transport públic entre les comarques del Garraf i Alt Penedès, i especialment als centres formatius (UPC-Escola Superior d’Enginyeria de Vilanova i URV-Grau Infermeria i Escola d’Enoturisme de Vilafranca, entre altres)”.

En els darrers anys amb BusPlana operant la línia Vilanova-Vilafranca, hi ha hagut un augment constant de passatgers. En concret, han passat dels 73.000 l’any 2020 als 106.800 al 2022, un augment de més del 40%.

Aquest any, només de gener a juliol, ja han viatjat 73.500 passatgers en aquesta línia de Plana.

L’augment de les expedicions entre Vilanova i Vilafranca forma part del contracte amb la Generalitat per afavorir la connexió en transport públic a Catalunya. En aquests moments, Grup Plana ofereix el servei de transport públic en 74 línies a Catalunya, i d’elles 14 al Garraf.

Document Actions