Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté la col·laboració veïnal en l’apartat econòmic de la Festa Major de Moja

Fins a 270 veïns ja han adquirit el programa, que es pot obtenir al preu de 20 €
Anna Molero i Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes de Moja
Anna Molero i Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes de Moja

dimecres 22 juliol 2015

Els actes de la Festa Major de Moja ja estan en marxa. Des de diumenge ja s’han fet propostes variades que marquen el compte enrere per als actes centrals de la festa, programats per aquest cap de setmana.

Per a que la festa sigui possible, és necessari que es garanteixi la seva viabilitat econòmica. A l’hora de buscar finançament, la Comissió de Festes de Moja centra bona part dels seus esforços en la recerca de col·laboradors entre establiments i empreses del municipi. Tampoc es descuida el contacte directe amb els veïns, a través d’una capta celebrada la setmana passada. Porta per porta, s’oferia als veïns el programa d’actes, amb l’afegit d’una ampolla de cava i copes de vidre. Al preu de 20 € es podia adquirir tot el lot, que també incorporava els tiquets que permeten accedir gratuïtament a tres actes de pagament: el concert de gralles d’aquest dimecres, el concert de jazz d’aquest dijous i el ressopó de divendres, després del pregó.

Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes de Moja, destacava que amb el programa es busca que el poble col.labori directament en la Festa Major.(àudio)

Els veïns han estat receptius a l’oferiment de la Comissió de Festes, segons detallava una de les seves integrants, Anna Molero.(àudio)

Aquest dimecres ja es portaven venuts 270 programes, la qual cosa fa preveure que aquest 2015 es podria assolir o superar la xifra dels 275 programes venuts registrada l’any passat.

Sol·licituds de col·laboració no falten. Aquest dijous els Diables fan la seva pròpia capta, oferint una samarreta. Per Lucas Ramírez, les dues activitats són compatibles i és lògic perquè cada entitat organitza els seus actes.(àudio)

Els primers actes de la Festa Major els ha valorat la Comissió de Festes de manera satisfactòria, malgrat detectar-se en algun cas una presència de públic discreta. Una de les novetats es vivia dilluns, amb una hora de conte a la tarda que se celebrava al Casal d’Avis gràcies a la col·laboració de dues iaies.(àudio)

Aquest dimarts es projectava “Malèfica” a la Rambla Pau Casals. Un problema tècnic, aliè a la voluntat de la Comissió, va impedir que no s’apagués l’enllumenat públic de la plaça i que la projecció no es realitzés en les condicions desitjades. Per aquest dimecres, s’ha programat un concert de gralla amb els grups Pentatònics i Inxanetes, a partir de les 9 de la nit, al pati de la capella de Sant Esteve. L’entrada inclou pica-pica en acabar i és gratuïta per qui tingui el tiquet inclòs en el programa. En cas de no tenir-lo, l’entrada té un preu de 5 euros.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez i Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1), (2) i (3)

 

Document Actions