Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté la xifra d'inscrits a les escoles esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola

L’actualització de preus no ha impedit que la dada d’inscripcions sigui similar a la del curs passat
Arantxa Torres, regidora de cultura
Arantxa Torres, regidora de cultura

dimarts 23 octubre 2012

 

Divendres es tancaven les inscripcions per participar aquest curs 2012 -13 en els tallers i escoles esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola.  A falta de tancar la valoració definitiva, la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, ja avançava que la xifra d’inscripcions s’ha mantingut en les escoles esportives. La mateixa regidora reconeixia que, a causa de l’actualització de preus aplicada aquest curs, es temia que les inscripcions podrien baixar. Però això no ha acabat passant. Amb 79 infants apuntats aquest primer trimestre, la xifra d’inscrits es situa en uns registres similars als del curs passat. (àudio)

Dels 79 infants que fan a Olèrdola escoles esportives aquest trimestre, 31 han estat inscrits a Moja i 48 a Sant Pere Molanta. Sumant els grups de Moja i Sant Pere, la gimnàstica de manteniment per adults compta amb 39 participants, mentre que la gimnàstica per a gent gran la practiquen 56. Del taller de ioga s’ha pogut formalitzar un dels grups que s’ofertaven, amb 14 inscripcions.

En el cas dels tallers de gralla i timbal, en aquest curs deixen de dependre directament de l’Ajuntament i es canvia de model per mantenir l’activitat. L’Ajuntament afavoreix la cessió d’espais municipals a un preu assequible perquè els usuaris puguin així tenir una quota raonable. (àudio)

La regidora de cultura assenyala que l’Ajuntament es fa càrrec en els tallers i escoles esportives de despeses com l’assegurança o la cessió dels espais, però es considerava que el context econòmic obligava a que els usuaris tendissin a assumir el cost del monitoratge. (àudio)

Tal i com assenyalava Torres, el govern municipal té la intenció de mantenir aquests preus pels propers cursos, per bé que també cal tenir present que podria ser que l’Estat pugui obligar als ajuntaments a canviar les condicions en les que es presten serveis com aquestes escoles esportives i tallers municipals.

Document Actions