Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es mantindrà el doble sentit de circulació i es limitarà l’aparcament al carrer Wilson

A partir de l’1 de setembre només es podrà aparcar en una de les dues bandes del carrer, en anys alterns
Carrer Wilson, a Sant Pere Molanta
Carrer Wilson, a Sant Pere Molanta

dijous 23 agost 2012

Després d’avaluar-ho en els darrers mesos, recollint l’opinió de veïns i de la comunitat educativa de l’escola Rossend Montané, l’Ajuntament d’Olèrdola ha decidit mantenir el doble sentit de circulació en el carrer Wilson de Sant Pere Molanta. S’hi podrà aparcar, però amb limitacions. Estarà prohibit a banda i banda del carrer en el tram que correspon al lateral de l’escola. Per a la resta de carrer, només es podrà aparcar en una de les bandes, en anys alterns en funció de si l’any és senar o parell. El regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns, explicava que aquestes decisions s’havien pres després de consultar-se als veïns.(àudio)

Entre les solucions valorades, s’havia plantejat passar el carrer Wilson a sentit únic de circulació. Aquesta ha estat una mesura  descartada i finalment s’ha optat per equilibrar el manteniment del doble sentit introduint aquestes limitacions d’aparcament. Aquesta és una solució que compta amb el recolzament majoritari de la població, que ja té l’hàbit d’utilitzar aquest carrer en els dos sentits a l’hora de circular amb els seus vehicles.(àudio)

Les noves mesures entraran en vigor a partir de l’1 de setembre, amb el propòsit que ja estiguin en marxa quan comenci el curs escolar, el 12 de setembre. Joan Forns també afegia que, amb el nou aparcament habilitant en l’altre lateral de l’escola, es considera que hi ha places suficients per a poder atendre les necessitats d’estacionament que es produeixen en els moments d’entrada i sortida de l’escola.(àudio)

En els propers dies, els veïns seran informats dels detalls del canvi, a través d’una carta que els hi farà arribar l’Ajuntament d’Olèrdola a les seves cases.

Document Actions