Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es millorarà la connexió entre Sant Pere Molanta i els nuclis de Rectoria i Can Ferran

L'alcalde anuncia que una aportació de la Diputació farà possible que un dels dos projectes es realitzi el 2016
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola, anunciava la planificació d'inversions
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola, anunciava la planificació d'inversions

dimecres 11 novembre 2015

L’Ajuntament d’Olèrdola té la voluntat de millorar la connexió entre els diferents nuclis que formen el municipi. Amb aquest propòsit, des del govern municipal es planifica la realització de connexions segures per  a vianants que uneixin Sant Pere Molanta amb els nuclis propers de Rectoria i Can Ferran. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde, Lucas Ramírez, confirmava que aquestes seran dues inversions que es preveuen executar en aquest mandat municipal. De fet, un dels dos passeigs ja es podria realitzar el 2016, gràcies a l’aportació de la Diputació.

Els recursos provindrien de la part no aplicada de finançament inicialment destinat  a fer les obres de la rotonda d’accés al nucli de Moja, completades aquest estiu amb un cost inferior del previst. Lucas Ramírez assenyalava que la Diputació ha accedit a dedicar aquesta quantitat, propera als 70.000 euros, per a invertir en  millores en la xarxa viària de la seva competència al municipi d’Olèrdola.(àudio)

Ramírez confirma que aquesta inversió està condicionada a que els treballs  s’executin a mitjans de l’any que ve. Ara caldrà programar quin dels dos projectes rep el finançament per a programar-la en primera instància. (àudio)

La connexió dels barris de Rectoria i de Ferran amb Sant Pere Molanta a través d’aquests nous passeigs de vianants l’entén Lucas Ramírez també com un pas que anunciaria el projecte, a més llarg termini, d’habilitar una connexió segura a peu entre el poble i el polígon industrial de Sant Pere Molanta.(àudio)

Seguint el programa electoral que van presentar per a les municipals, Lucas Ramírez també ha anunciat que APO inclou entre les seves previsions d’inversions plurianuals actuacions que ja tenen projecte elaborat, com el circuit de running a la Muntanyeta o cobrir la pista poliesportiva de l'escola a Sant Pere Molanta. També es contempla seguir invertint durant aquest mandat en la zona d’equipaments de Daltmar, de competència municipal, amb el projecte de Local Social. Una altra de les inversions destacades serà el carril bici i de vianants de Moja fins a Vilafranca, que la Diputació de Barcelona ja ha confirmat que faria entre 2016 i 2017.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions