Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es poden votar entre 9 propostes d’ús per a dues sales de l’edifici municipal de Correus

Les votacions es poden fer fins les 10 del matí d’aquest proper dilluns 1 d’octubre

dimecres 26 setembre 2018

Fins el proper dilluns 1 d’octubre, els veïns majors d’edat empadronats al municipi d’Olèrdola tenen la possibilitat de votar a què es destinaran dues de les sales de l’edifici municipal rehabilitat  de la plaça de l’església de Moja .Després d’una primera fase oberta per a recollir propostes d’ús, els veïns finalment podran triar entre 9 propostes: 5 per a la sala interior i quatre per a la sala més propera a l’accés principal de l’edifici.

Per a la sala interior s’ha proposat que l’espai sigui sala d’estudi i biblioteca; punt d’intercanvi de llibres; sala d’estudi; magatzem pel material dels Diables o bé oficina dels agents municipals. Ho resumia Salvi Vendrell, treballador de l’Ajuntament d’Olèrdola que coordina aquest procés de participació.(àudio)

Per la sala exterior les quatre propostes d’ús que han traslladat els veïns són la creació d’un local jove; habilitar un local per a fer tallers de manualitats; instal·lar una Oficina d’atenció presencial de l’Ajuntament o bé dedicar l’espai a sala de reunions per als Diables de Moja. (àudio)

La implicació de col·lectius amb propostes presentades fa preveure que les dades de votació podran superar els registres dels dos anteriors processos convocats per l’Ajuntament.(àudio)

Es podrà votar per internet a qualsevol hora, fins les 10 del matí de dilluns. Presencialment, a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dos quarts de 8 del matí a tres de la tarda.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Salvi Vendrell clicant aquí

Document Actions