Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es prepara a Olèrdola una gran marató d’actuacions solidàries oberta a tothom

Vinculada a la Marató de TV3, es farà el 9 i 10 de desembre i les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre

divendres 21 juliol 2017

Tres veïnes d’Olèrdola han sumat esforços per a preparar una ambiciosa iniciativa solidària vinculada a la Marató de Tv3. Són Yolanda Liron, Dolors Rovirosa i Mari Carme Villanueva, que aquests dies ja han realitzat les primeres gestions per a organitzar una marató d’actuacions, el cap de setmana del 9 i 10 de desembre, al Local Nou de Moja.

El propòsit és el d’oferir a tothom “una oportunitat per poder gaudir i mostrar el que ens agrada fer” i a la vegada “recaptar diners per a una bona causa com és el cas de la Marató de TV3” que dedica l’edició d’aquest 2017 a les malalties infeccioses.

La idea de promoure aquesta marató d’actuacions durant dos dies va sorgir de Yolanda Liron. Mari Carme Villanueva i Dolors Rovirosa de seguida es van sumar a les tasques organitzatives i aquests darrers dies ja han donat a conèixer la idea a les entitats del municipi. Mari Carme Villanueva indicava que també es preveu comptar amb l’aportació d’entitats i persones de fora d’Olèrdola.(àudio)

La crida a participar-hi està adreçada a entitats, però també a persones a títol individual. Es vol demostrar que qualsevol persona pot fer el que es proposi , sigui com sigui, per això el lema triat per aquesta marató d’actuacions a Olèrdola és “La diferència és indiferent. Tots podem gaudir!”, tal i com assenyala Yolanda Liron.(àudio)

En una carta adreçada a les entitats del municipi, destaquen que s’accepta tot tipus d’actuacions: balls(estètica, dansa contemporània, country, fanqui, hip hop, balls folklòrics o teles acrobàtiques, entre d’altres), playbacks (on la gent s’animi a imitar o ballar), musicals (instrumentals individuals i de grups, corals, cantants, batukada, entre d’altres), entrevistes interessants, monòlegs, màgia, passarel·la de moda, exhibició de perruqueria canina o competició d’escacs amb un gran mestre. La feina que caldrà garantir és nombrosa i diversa, per això la crida també és per a captar voluntaris que es vulguin implicar en les tasques organitzatives que comporta aquest festival.(àudio)

La crida per a confeccionar el programa d’actuacions dels dies 9 i 10  de desembre resta oberta fins el 30 de setembre. Serà llavors quan es definirà l’ordre d’actuacions i els horaris, tal i com avança Mari Carme Villanueva.(àudio)

El festival compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. Per contactar amb l’organització es pot enviar un correu electrònic a l’adreça lironmateos@gmail.com; o bé trucar als telèfons 639 92 87 74(Yolanda), 650 11 58 83(Dolors) i 618 61 43 21(Mari)

Escolta l'entrevista a Yolanda Liron i a Mari Carme Villavuena, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions