Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es prepara el Casal d’Estiu d’Olèrdola

Les inscripcions ja es poden formalitzar des d’aquest dimarts i fins el 19 de juny

dimarts 02 juny 2020

 

Aquest 2020 hi haurà Casal d’Estiu  a Olèrdola. Organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i de l’escola Circell de Moja, el casal lúdic esportiu 2020 d’Olèrdola manté obert el seu període d’inscripcions des d’aquest dimarts i fins el proper 19 de juny. L’organització posa l’accent en què “El Casal d’Estiu ha de ser un lloc segur” i, a dia d’avui, “només es posarà en marxa si ens trobem en fase 3” en el moment de realitzar-se. Si l’evolució de l’impacte del COVID-19 a la nostra comarca segueix la tendència de les darreres setmanes, tot apunta que en l’inici del casal, el 29 de juny, ja faria dies que ens trobarem de manera efectiva en la fase 3 de la desescalada i es podrà fer el Casal d’Estiu.

Sense anar a la piscina  i només a Moja

El moment excepcional que estem vivint condiciona alguns canvis en el casal respecte l’oferta dels darrers anys. Així, només s’oferirà el casal en una única seu, a les instal·lacions de l’escola Circell de Moja. Per això es facilitarà tant l’horari d’entrada com de sortida: l’horari de casal serà de 9h a 13.30h però enguany  es podrà entrar a partir de les 8.40h i sortir fins  les 14h, sense cap cost afegit .  Les dates seran del 29 de juny al  31 de juliol i la inscripció serà per setmanes, com sempre.

El Casal d’Estiu es podrà viure durant 5 setmanes, del 29 de juny al 31 de juliol. Està adreçat a nens i nenes de P3 a 6è. També es planifica l’Estiu Jove i la Setmana Jove, per a joves de 1r a 4t d’Eso, entre el 6 de juliol i el 10 de juliol. La Setmana Jove seria enguany a Tamarit, del 13 al 17 de juliol.

Enguany no es podrà anar a la piscina i a priori  tampoc  d’excursió. Si arribés el cas de poder fer les sortides, s’informaria prèviament. L’organització planifica oferir 2 dies a la setmana de jocs d’aigua, amb la possibilitat de comptar amb  una piscina de plàstic  i un dia hi haurà inflables d’aigua.

El grup de grans realitzaran una sortida en bicicleta i una caminada, que podria incloure una acampada a la Muntanyeta .

També es realitzaran tallers externs que permetin dur a terme la distància física de 2 metres, amb l’assistència de professionals que conduiran sessions de ioga infantil, “zumba”, capoeira, tennis, percussió, reciclatge,  circ, inflables d’aigua o visites teatralitzades  relacionades amb l’eix temàtic. La resta d’activitats seran  semblants a les dels altres anys i adaptades a cada grup d’edat.

Mesures de protecció i prevenció

Diàriament es comprovarà la simptomatologia dels nens/es i monitors/es mitjançant check-lists, prenent la temperatura amb termòmetres frontals i, en el cas del monitoratge, fent ús també de l’aplicació per mòbils STOP COVID 19 CAT. La informació, tant de nens, com de monitors, quedarà registrada i documentada.

Es realitzaran 3 ventilades diàries dels espais tancats que s’utilitzin i  es desinfectaran cada dia.  Els participants no podran compartir, en cap cas, els seus utensilis personals. En el cas dels menjadors, tots els utensilis seran individuals també. Les entrades i sortides s’hauran de fer de forma esglaonada. S’Intentarà agilitzar aquest tràmit buscant diferents espais per a realitzar les activitats així com diferents punts d’entrada i de sortida.  Les tovalloles de bany seran portades de casa i es rentaran abans i després del seu ús a una temperatura superior a 60º. 

El formulari d’inscripció es pot enviar per correu electrònic al correu a   OLERDOLACASAL@GMAIL.COM . La inscripció també es pot fer presencialment a les oficines del Consell Esportiu de Vilafranca, ( AV/ CATALUNYA ,14,) a partir del dilluns dia 8: (els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13.30 i dimecres també de 16h a 18.30)

Informació i fitxa d'inscripció: (1) i (2)

Fitxa informativa a signar pels tutors

 

 

Document Actions