Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es prepara un curs gratuït d’iniciació a la informàtica al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

El Casal d’Avis també acollirà una jornada dedicada a l’envelliment actiu i organitza excursions periòdiques
Imatge de la celebració del 6è aniversari
Imatge de la celebració del 6è aniversari

dilluns 17 setembre 2012

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta és una entitat ben viva i activa després de gairebé 7 anys d’existència. Cada tarda la seva seu, ubicada al centre Cívic Gatzara, compta amb una apreciable xifra de socis i sòcies que es reuneixen per a compartir una bona estona a base de jocs de cartes i conversa. El Casal també acull activitats ben diverses. Una de les que aquest curs s’han programat és la realització d’un curs gratuït d’iniciació a la informàtica, tal i com ens avançava el secretari del Casal d’Avis, Jaume Hill.(àudio)

També està tenint bona resposta les periòdiques excursions que organitzen de manera conjunta amb els casals d’avis de Sant Cugat Sesgarrigues i de Sant Miquel d’Olèrdola.(àudio)

Aquesta segona quinzena de setembre també tenen lloc els preparatius per a la realització de la jornada dedicada a l’envelliment actiu, que reunirà a Sant Pere Molanta als tres casals d’avis del municipi a principis d'octubre(àudio)

Recordem que una altra de les propostes que en aquest inici de curs impulsa el Casal d’Avis de Sant Pere Molanta és l’oferiment de classes de country gratuïtes per a la gent gran del municipi.

 

Document Actions