Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es preparen revetlles de Sant Joan populars a Moja, Sant Miquel i a Sant Pere Molanta

Les inscripcions es poden fer fins dijous 20 de juny a Moja i fins divendres 21 a Sant Pere Molanta

divendres 14 juny 2019

 

Entitats del municipi no deixen passar per alt una de les nits amb més festa de l’any i organitzen revetlles populars de Sant Joan a Moja i a Sant Pere Molanta.

En el cas de Sant Pere Molanta, la revetlla l’organitza a la pista de l’escola l’Associació de Veïns i Entitats, a partir de dos quarts de 10 de la nit de diumenge 23 de juny. Aquelles famílies que vulguin sopar abans, ho podran fer a partir de dos quarts de 9. És un acte obert i gratuït per a tothom. Cadascú ha de portar el seu menjar i per confirmar assistència caldrà comunicar-ho al correu electrònic aveinsespm@gmail.com o bé al telèfon 696 849 230, abans de divendres 21 de juny.

A Moja, l’Ateneu Mogenc organitza la revetlla de Sant Joan a partir de les 9 de la nit, davant de l’escola Circell. La inscripció s’ha de comunicar abans del dijous 20 de juny, al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com, al forn de pa Rius o a Ca la Sílvia. Per millorar la distribució de les taules, cal fer inscripció dels grups conjunta o notificar a quin grup es pertany. L’Ateneu s’encarrega de l’espai, organitzarà la foguera i posaran la música. El donatiu per persona és d’1€ i cal portar la beguda i el menjar.

Abans de l’inici del sopar a la fresca, com va passar l’any passat, es preveu l’arribada de la Flama del Canigó, que servirà per encendre la foguera.

A Sant Miquel, es fa una crida a compartir un sopar de revetlla a la plaça de l'Església, a partir de les 9 de la nit, amb música.

 

Galeria d'Imatges

Revetlla StMiquel.jpg

Document Actions