Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten 8 propostes de noms per a la plaça de Sant Pere en la primera fase de participació

Són: Palau Moranta, Anna Gallego, de la Vinya, Pàmpol, Plana Rodona, Jordi Petit, Muriel Casals i de la Llar d’Infants

divendres 18 novembre 2016

Fins a 8 propostes diferents de noms han estat presentades durant la primera fase del procés participatiu que convoca l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta. El primer moment d’aquest procés, iniciat el passat 7 de novembre i realitzat fins aquest dimecres 16 de novembre, permetia que els veïns de Sant Pere majors de 18 anys proposessin noms. El procés s’ha desenvolupat sense incidències i amb el funcionament tècnic previst. I aquest era un aspecte de rellevant importància per  l’ajuntament en aquest procés , atès que aquesta és una primera experiència de participació ciutadana canalitzada a través d’internet. Salvi Vendrell, treballador de l’ajuntament d’Olèrdola que ha coordinat el procés,  indicava que en aquesta primera fase la participació de veïns proposant noms havia estat “fluixa”. Els vuit nom que es proposen són els de Palau Moranta, Anna Gallego, de la Vinya, Pàmpol, Plana Rodona, Jordi Petit, Muriel Casals i plaça de la Llar d’Infants.(àudio)

En aquesta primera fase han proposat noms gairebé un 3% del cens. Aquesta discreta participació no pressuposa que la participació sigui igual de fluixa en la fase de votacions. Es podria donar el cas que alguns veïns no han participat proposant noms, perquè han vist que la proposta que defensen ja havia estat presentada, però sí que tenen després la intenció de votar.(àudio)

El funcionament de la fase de votacions per a triar al nom de la plaça entre les propostes,  serà el mateix que en la fase propositiva. A partir del dilluns 25 de novembre hi haurà un enllaç des de la web de l’Ajuntament per accedir a un formulari per a votar. I votar serà molt simple. Només caldrà posar nom, dni i edat. Si es vol, es podrà posar una adreça de correu electrònic, si es vol rebre detall del seguiment del procés. (àudio)

Es podrà votar a partir de les 10 del matí del 25 de novembre, fins les 10 del matí del 5 de desembre. Tal i com va passar en la fase de propostes, en aquesta de votacions també s’han fixat dues sessions presencials per a qui necessiti assessorament per votar per internet. Seran divendres 25 i  dimarts 29 , al Centre Cívic Gatzara, en horari de 5 a 8 del vespre.

Escolta l'entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions