Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten els projectes de millora de la rambla Pau Casals i de la plaça Ametller de Moja

L'acte es fa divendres al centre Cívic La Xarxa, a les 20:00h, i l’Ajuntament anima als veïns a donar el seu parer

dijous 22 març 2018

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s’ha convocat al Centre Cívic La Xarxa de Moja la presentació dels projectes de millora urbanística de la rambla Pau Casals i de la plaça Ametller de Moja. La presentació comptarà amb la intervenció de Josep Cartró, arquitecte de l’equip redactor dels projectes que es proposen.

Tal i com va avançar fa uns dies l’alcalde, Lucas Ramírez, la voluntat de l’Ajuntament és que els veïns puguin pronunciar-se sobre el futur d’aquests dos espais emblemàtics del casc antic de Moja. Per això s’anima als veïns a participar en aquesta exposició per a conèixer en detall les solucions plantejades i així poder donar el seu parer disposant de tota la informació.

Lucas Ramírez indicava que en el cas de la plaça de l’Ametller els veïns podran introduir modificacions en el projecte ja redactat. A la rambla Pau Casals, qui ho desitgi podrà optar entre dues solucions que es proposen per a la millora d’aquest espai: rebaixar la plataforma elevada que ocupa la superfície de la rambla o bé mantenir-la tot millorant la seva accessibilitat.

El projecte de reforma de la plaça Ametller, valorat en prop de 40.000 €, es podria realitzar aquest 2018, segons destacava l’alcalde. En ser de més envergadura, el projecte de la rambla Pau Casals es podria executar a partir del 2019, incorporant els suggeriments que aportin els veïns.

L’exposició per recollir l’opinió dels veïns en aquests dos projectes s’inscriu en la línia de participació ciutadana que promou el govern municipal d’Olèrdola, expressada en iniciatives com les reunions veïnals que convoca l’alcalde per carrers o bé la incorporació d’un partida de 80.000 en el pressupost d’aquest 2018 per a fer efectiva una primera experiència de pressupostos participatius en l’apartat d’inversions.

Document Actions