Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es preveu que la setmana que ve comencin les obres per completar la urbanització del carrer Major

Les obres han estat adjudicades per un import de 65.000 € i tenen un termini d'execució de 3 mesos

dijous 08 maig 2014

Dilluns de la setmana que ve es preveu que comencin les obres per completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel. Així ho va avançar el govern municipal durant l’apartat d’informacions de les diferents regidories del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, celebrat dilluns a la nit.

L’alcalde, Josep Tort, informava que ja s’havia procedit amb l’empresa adjudicatària a fer l’acte de comprovació de replanteig i inici d’obres, el tràmit formal previ a que comencin els treballs i a partir del qual comença a comptar el termini d’execució d’obres. Les obres han estat adjudicades per un import de 65.559 euros, una quantitat que supera el 20% de rebaixa respecte el preu de sortida. L’alcalde assenyalava que aquest estalvi repercutirà en els veïns, que hauran de pagar menys contribucions. Tort també recorda que l’inici de les obres suposa complir amb una demanda llargament perseguida.(àudio)

Des del grup municipal de CiU, el seu portaveu, Josep Maria Sánchez, valorava que “a base d’insistir” s’havia assolit que es realitzessin aquestes obres que suposaran una millora per Sant Miquel.(àduio)

Els treballs tenen un termini d’execució de 3 mesos El projecte contempla la realització de les obres d’adequació de la urbanització del vial entre el carrer Font de l’Ametlló i el carrer Tarradellas a Sant Miquel d’Olèrdola.

Les obres d’urbanització inclouen la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic amb una amplada de 7m i la realització de les voreres amb una amplada de 1,50m. La vorera entre el carrer de la Font de l’Ametlló i carrer del Font de l’Avellaner que ja està executada no es modifica. L’actuació també contempla la connexió de nous embornals a la xarxa de clavegueram. El contracte també inclou una modificació per a completar la urbanització del carrer de la Font de l’Avellaner.

Document Actions