Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es promou la creació d’una acadèmia d’idiomes a Olèrdola

Es defineix com la primera acadèmia “low cost” de la comarca i té com a base la formació personalitzada i de qualitat

dijous 27 juny 2013

Amb la voluntat d’oferir formació de qualitat a la mida de cada persona, s’està gestant una acadèmia d’idiomes a Olèrdola. La seva impulsora és la jove Laura Cantero, veïna de Moja de 27 anys d’edat. Ella és traductora i intèrpret d’alemany i francès i ha estat impartint classes d’idiomes durant 8 anys.

 

Laura Cantero defineix l’acadèmia com la primera “Low cost” de la comarca, basada en la formació personalitzada i de qualitat.(àudio)

Les classes es preveuen iniciar a partir del proper curs escolar. Per les preinscripcions i per a obtenir més informació es pot trucar al telèfon 665 907 742, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça olerdolaidiomes@yahoo.es.

Les classes es preveuen oferir aprofitant els espais dels centres cívics de Moja i de Sant Pere Molanta. Aquesta proximitat amb l’alumne, evitant desplaçaments, és un dels factors que fan que aquesta iniciativa pugui tenir bona acollida, segons indica Laura Cantero.(àudio)

Els cursos es faran a mida de les necessitats de l'alumne, en funció del seu nivell i de l’objectiu de cada persona. (àudio)

L’acadèmia preveu oferir formació en anglès, alemany i francès, en totes les edats i nivells.

Escolta l'entrevista a Laura Cantero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions