Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es promou la creació d’una entitat cultural a Daltmar per organitzar actes lúdics

El grup impulsor convocava dissabte una paella popular que va reunir a 250 veïns

dimarts 13 setembre 2016

Un grup de veïns de Daltmar està promovent la creació d’una entitat cultural que tingui com a finalitat organitzar actes lúdics en aquest nucli del municipi. Durant el primer cap de setmana d’agost aquests veïns ja van assumir bona part de les tasques organitzatives de la Festa Major i aquest passat dissabte convocaven una paella popular, a la zona d’equipaments de Daltmar, que va comptar amb la participació de fins a 250 veïns. Un dels impulsors d’aquesta entitat és Vicente Valderas, que explicava que l’entitat vol donar resposta al buit organitzatiu que existeix actualment a Daltmar.(àudio)

Valderas subratlla que l’entitat que s’està gestant tindrà un contingut exclusiu de caràcter cultural. (àudio)

Un dels propòsits de l’entitat és el de recuperar festes que s’havien celebrat amb molt arrelament a Daltmar, com la festa del bolet. Per això ja s’anuncia que s’anirà buscar bolets el 12 d’octubre per després poder cuinar-los i fer un gran àpat a Daltmar aquell mateix cap de setmana.(àudio)

Durant aquest  dissabte el grup promotor de l’entitat va exposar als assistents de la paella la necessitat de que els veïns s’impliquin per garantir que es fan festes i activitats culturals a Daltmar.

Escolta l'entrevista a Vicente Valderas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions