Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reactiva el servei de “Ràdio a la carta” al web de l’Ajuntament d’Olèrdola

S’ hi poden descarregar els enregistraments dels plens municipals, talls de veu i entrevistes de Canal 20-Ràdio Olèrdola

dimarts 12 abril 2016

Després de complentar-se una modificació tècnica que provocava que la prestació estigués inactiva i no es pogués actualitzar, des de fa uns dies ja està de nou en funcionament el servei de “Ràdio a la carta” incorporat al web municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola.

El funcionament de la prestació no presenta grans modificacions. En aquest apartat s’hi poden trobar enregistraments sonors com el ple íntegre de l’Ajuntament d’Olèrdola. La gravació del darrer ple, corresponent al 29 de març, es pot escoltar clicant aquí(1), (2), (3), (4), (5) i (6).

També es poden descarregar les entrevistes d’actualitat emeses per l’emissora de ràdio municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, així com els talls de veu de les noticies. A aquests arxius sonors s’hi pot accedir també directament des de l’apartat de les notícies, a la pàgina principal del web de l’Ajuntament,  atès que en cada informació s’hi troben vinculats els arxius sonors relacionats amb la notícia que es tracta.

Document Actions