Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitza un estudi sobre la presència de mosquits a Olèrdola

L’estudi es realitza amb el suport de la Diputació i proposarà mesures per tal de minimitzar la presència de mosquits

dimarts 10 abril 2018

Amb suport tècnic de la Diputació de Barcelona, aquests dies s’està realitzant un estudi sol·licitat per l’Ajuntament d’Olèrdola sobre la presència de mosquits al municipi. L’estudi l’elabora el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat i ha comportat realitzar visites de camp per a valorar espais o equipaments on potencialment pot haver-hi presència de mosquits o llocs que reuneixin les condicions per a la seva cria.

La tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, indicava que al municipi s’havien registrat queixes veïnals per la proliferació de mosquits.(àudio)

Per a elaborar l’estudi s’han examinat de manera exhaustiva les escoles i les llars d’infants d’Olèrdola per identificar els possibles punts problemàtics. També s’avaluen fonts d’aigua naturals o  sistemes de rec.(àudio)

Un cop fet el treball de camp es farà arribar a l’Ajuntament l’estudi on es proposaran mesures preventives, correctores o dissuasives i recomanacions que caldrà treballar  per tal de minimitzar la presència de mosquits.

Cristina Badell feia notar que les queixes sobre la presència de mosquits s’han fet notar especialment en les urbanitzacions.(àudio)

L’estudi es preveu tenir en un termini aproximat  de 3 mesos.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions