Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es recapten 721 € durant els actes solidaris de la Festa Major d’Hivern de Moja

L’aportació es destinarà a la Fundació Sant Joan de Déu per contribuir a la lluita contra el càncer infantil
Les Festes de Sant Macari es tancaven amb el concert de l'escola municipal de música de Vilafranca
Les Festes de Sant Macari es tancaven amb el concert de l'escola municipal de música de Vilafranca

dimarts 29 gener 2019

 La quantitat representa la suma dels diners assolits en les activitats infantils de dissabte, la pedalada solidària de diumenge al matí, el concert solidari que oferien els alumnes de l’escola municipal de música de Vilafranca el diumenge a la tarda, tancant la Festa Major, així com  de guardioles repartides en diferents establiments del poble.

En algun d’aquests actes el fred ha passat factura i l’assistència ha estat inferior a l’esperada. La pedalada solidària tenia una discreta inscripció i en les activitats infantils es reunien una quarantena d’infants.

La parada de polseres Candelas, amb articles variats de la Fundació Sant Joan de Déu, va recaptar 277 dels 721 euros assolits.  Des de la Comissió de Festes han anunciat que esperen mantenir en els propers anys aquest model de Festes d’Hivern, dedicant un dels dos caps de setmana de manera monogràfica als actes solidaris a benefici de la lluita contra el càncer infantil.

Igualment, la Comissió de festes St Jaume de Moja vol donar les gràcies a totes les veïnes i veïns i a tots els assistents als actes per haver contribuït a aquesta causa.També a tots els establiments del poble, a la Granja, a Codo con Codo, a la companyia d'animació infantil Va de Festa, al grup Btt El Bressol, als mestres i alumnes de l' Escola M. Dolors Calvet de Vilafranca i a les voluntàries de la Parada Solidària per  l'ajuda oferida i la seva implicació.

Document Actions