Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es recullen 600 signatures demanant que la doctora Pilar Orellana continuï a Moja i Sant Miquel

Els veïns han comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola i subratllen que la petició no va en contra de ningú

divendres 10 juny 2016

En només 10 dies han estat 600 les persones que han donat la seva signatura per a demanar que la doctora Pilar Orellana continuï a Moja i Sant Miquel. Segons explicava un dels veïns que ha  promogut aquesta recollida de signatures, Francesc Solé, des d’aquest mes de juny la doctora Pilar Orellana ja no exerceix a Olèrdola i ha estat traslladada a la Granada. Els veïns demanen la seva continuïtat i destaquen que la recollida de signatures “no és contra ningú”.(àudio)

Solé ens oferia una valoració positiva del recolzament obtingut, tenint en compte que la recollida de signatures s’ha fet amb poc més d’una setmana de marge.(àudio)

Aquest grup de veïns han comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que ha intercedit davant de l’ Àrea Bàsica Penedès Rural per conèixer els motius del canvi. Els veïns ara faran lliurament de les signatures i no descarten, a través de l’Ajuntament, parlar amb la mateixa conselleria de Sanitat o la Direcció General.(àudio)

Qui desitgi expressar el seu suport a la petició encara ho pot fer signant els fulls de recollida que hi ha a la farmàcia de Moja i al forn de pa.

Escolta l'entrevista a Francesc Solé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions