Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es recullen 900 ampolles de cava buides a Sant Miquel dins de la “Campanya de l’Ampolla”

La recollida al poble i a masies properes era assumida per antics integrants del Grup de Joves de Sant Miquel

dijous 14 gener 2016

Olèrdola no ha faltat un any més a la seva cita amb la “Campanya de l’Ampolla”, la recollida d’ampolles de cava buides que té per objectiu destinar els seus beneficis a un projecte solidari. L’acció es feia arreu de la comarca aquest dissabte i a Sant Miquel d’Olèrdola, gràcies a l’empenta d’antics integrants del Grup de Joves del poble, es va poder tornar a fer la campanya dissabte pel matí. Un dels voluntaris de la campanya a Sant Miquel, Pere Joan Ullate, explicava que la campanya també té el component de permetre el retrobament d’aquest grup de joves que fa una anys van dinamitzar el sector juvenil del poble.(àudio)

La recollida la feien porta a porta per les cases del poble de Sant Miquel, pel barri de la Serreta i per masies. Aquest any van deixar  de recollir les unitats a Can Mayol, una feina que restarà pendent de fer l’any que ve.(àudio)

La limitació d’efectius va condicionar que no s’arribés al miler d’unitats recollides a Sant Miquel, com havia passat alters anys, però la xifra es va aproximar a les 900 ampolles de cava buides, tal i com indica Pere Joan Ullate.(àudio)

Els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2016 es destinaran a millorar l’atenció al part i pediàtrica de la població de Kanzenze, a la República Democràtica del Congo. El projecte ha estat presentat per Mans Unides, que calcula que beneficiarà uns 900 infants a l’any.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions