Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es recullen a Sant Miquel 2.000 ampolles de cava buides dins de la Campanya de l’Ampolla

La recollida solidària l’han tornat a assumir els membres de l’antic Grup de Joves del poble

dilluns 16 gener 2017

Olèrdola ha estat un dels 18 municipis de la comarca que un any més s’ha sumat a la Campanya de l’Ampolla, la recollida solidària d’ampolles de cava buides que per 34a edició s’ha celebrat  aquest dissabte. A Sant Miquel la tasca de recollir les ampolles de cava buides l’han assumit els membres de l’antic Grup de Joves del poble. Un dels responsables de la recollida a Sant Miquel, Pere Joan Ullate, detallava que s’havien assolit 2.000 ampolles, la meitat de les quals gràcies a l’aportació de la masia de Can Mayol.(àudio)

Els beneficis de la campanya es destinen cada any a un projecte solidari diferent. Enguany aniran destinats al Centre d’Acollida Abraham de Càritas Vilafranca. Fer la recollida a Sant Miquel és una forma directa de concretar compromís solidari, però també és una excusa que permet el retrobament de les persones que van dinamitzar el Grup de Joves de Sant Miquel.(àudio)

L’experiència és un grau i a Sant Miquel la recollida es fa de forma molt àgil i eficient.(àudio)

A més de la col·laboració dels veïns  que donen les ampolles de cava buides, un any més en la recollida al poble s’hi ha implicat el restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill, que ha facilitat el vehicle per a poder transportar les ampolles.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions