Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es redacta el projecte per adequar una plaça davant de l’escola bressol de Sant Pere Molanta

Una empresa contractada per la Diputació assumeix la redacció, que es preveu presentar abans d’acabar-se juny
Aquest espai es convertirà en plaça pública urbanitzada
Aquest espai es convertirà en plaça pública urbanitzada

dimecres 12 febrer 2014

Una empresa contractada per la Diputació de Barcelona està redactant el projecte per a adequar una plaça pública al carrer Llevant de Sant Pere Molanta, davant de l’escola bressol “El Pàmpol”. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, apuntava que la previsió és que els treballs de redacció estiguin enllestits abans d’acabar el mes de juny. En aquests moments no s’ha garantit el finançament per a procedir a fer les obres, però Samblás confia que l’actuació pugui començar a finals d’aquest any mateix o bé durant el primer tram del 2015.(àudio)

La previsió és la d’arranjar la part de davant de l’escola, urbanitzar-la i connectar l’espai amb la zona d’aparcament existent en la part posterior del centre educatiu. Juanma Samblás també assenyala que les obres també han de suposar una millora en els accessos a l’escola bressol.(àudio)

El propòsit de l’Ajuntament d’Olèrdola és el d’oferir a Sant Pere Molanta una plaça pública amb dos espais delimitats: una àrea de zona infantil amb jocs i un altre espai amb bancs per al lleure d’adults i les persones grans.(àudio)

La construcció d’aquesta plaça s’inscriu dins dels treballs de millora urbana planificats pel govern municipal aquest mandat en els tres nuclis històrics del municipi. A Moja es preveu la construcció d’una rotonda que reguli l’accés al poble, mentre que a Sant Miquel estan a punt d’iniciar-se les obres per completar l’urbanització del carrer Major.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2).


Document Actions