Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reforça el servei de Guàrdies Municipals d’Olèrdola amb dos nous agents

La incorporació de dos agents amb caràcter temporal garantirà que fins a finals d’any els Guàrdies Municipals d’Olèrdola disposin de dos efectius per torn
Un dels nous agents ja es va incorporar al servei la setmana passada
Un dels nous agents ja es va incorporar al servei la setmana passada

dijous 27 juny 2019

 

El servei de Guàrdies Municipals d’Olèrdola es reforça en aquest segon semestre de l’any amb la incorporació de dos nous agents. Un dels agents ja va començar a treballar a Olèrdola la setmana passada i estarà actiu durant cinc mesos. L’altra que s’incorporarà estarà operatiu des de dilluns, 1 de juliol,  fins acabar l’any. Josep Miquel Escofet, cap dels guàrdies municipals d’Olèrdola, destaca que aquestes dues incorporacions garantiran disposar de dos efectius per torn, especialment durant els caps de setmana, en una època en què els serveis s’incrementen pel calendari de festes que s’organitzen arreu del municipi.

Amb aquests dos nous guàrdies, el servei passa a tenir 7 agents i un cap durant aquests mesos. Josep Miquel Escofet desitjaria que per l’any vinent aquestes dues places es consolidessin i reforcessin de manera definitiva un servei que ha ampliat serveis i funcions progressivament des de que va ser creat per l’Ajuntament d’Olèrdola, l’any 1995.

Document Actions