Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reinicia amb molt bona resposta el Servei Local d’Ocupació d’Olèrdola

Una quarantena de joves assistien a una xerrada convocada pel Servei
Xerrada convocada pel Servei d'Ocupació el 29 de gener
Xerrada convocada pel Servei d'Ocupació el 29 de gener

dijous 12 febrer 2015

El Servei Local d’Ocupació d’Olèrdola, reactivat  aquest mes de gener, està tenint una intensa activitat. La tècnica d’inserció adscrita al municipi, Carlota Julià, està atenent a molt bon ritme les primeres sol·licituds personalitzades d’orientació i assessorament. La mateixa Carlota Julià, en una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola, resumia que el Servei Local d’Ocupació és “un servei de proximitat” d’orientació laboral i formació per a les persones que busquen feina. Una altra de les seves funcions és la d’oferir a les empreses un servei d’intermediació laboral.(àudio)

Per a fer ús d’aquest servei municipal, les persones interessades poden anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres en horari de 07:30 a 15:00 hores, i deixar el seu currículum vitae. La tècnica d’inserció laboral tractarà les sol·licituds i atendrà als usuaris, de manera presencial, cada dos dimecres en horari de 10 a 14h en el despatx municipal del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

La primera acció pública d’aquesta nova etapa del Servei d’Orientació Laboral es convocava dijous 29 de gener. En una xerrada convocada al Centre Cívic La Xarxa de Moja, una quarantena de joves del municipi que tenen entre 16 a 25 anys van poder conèixer els detalls del programa de  garantia Juvenil.(àudio)

Carlota Julià subratllava que, per a tenir una actitud proactiva en la recerca de feina, cal apuntar-se a l’atur i adreçar-se a un servei local d’ocupació per a rebre orientació. En el cas d’Olèrdola, un valor afegit que el Servei és el seu coneixement més aproximat de les necessitats de les empreses instal·lades al municipi.(àudio)

Amb la col.laboració del Consell Comarcal, l’Ajuntament ha impulsat la reactivació d’aquest Servei d’Ocupació amb el propòsit de facilitar als veïns eines eficients  per a combatre a Olèrdola els efectes de la crisi econòmica.

Escolta l'entrevista a Carlota Julià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions