Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reinstal·la la mini deixalleria del poble de Moja

Les mini deixalleries permeten recollir de manera selectiva fins a set productes diferents, incloent bombetes i piles

dijous 29 setembre 2022

Un cop finalitzades les obres de reurbanització de la plaça del nou consultori mèdic de Moja, la brigada municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit a reinstal·lar la mini deixalleria del poble de Moja. La seva ubicació ha variat uns metres respecte la situació inicial i ara aquest recurs està instal·lat a l’entrada de la zona d’aparcament del carrer Sindicat, al costat del contenidor per al vidre.

Les mini deixalleries són petites instal·lacions fixes ubicades dins de l'entramat urbà, en zones molt accessibles que permeten apropar el servei als ciutadans i facilitar la seva participació en la recuperació dels residus municipals. A Olèrdola, abans d’acabar el 2021 es van instal·lar fins a 5 d’aquestes mini deixalleries que permeten recollir de manera selectiva fins a set productes diferents: bombetes halògenes i incandescents; carregadors; acumuladors i piles ; cartutxos d’impressora; bateries ; bombetes de baix consum i led; i aparells elèctrics i electrònics de petit format.

A Sant Miquel d’Olèrdola la mini deixalleria està instal·lada  a l’Avinguda Catalunya,  davant de l’Ajuntament; a Sant Pere Molanta al carrer Wilson,  davant l’entrada escola; a Can Trabal a l’Avinguda Can Trabal , al costat de la parada de bus; i a Daltmar  al carrer Taronger, al costat de les escales que baixen a la pista poliesportiva

Document Actions