Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es renova la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja

Eva Torralba, la nova presidenta, exposa que es mantindrà una línea de treball de continuïtat
Eva Torralba, nova presidenta de l'AMPA de l'escola Circell
Eva Torralba, nova presidenta de l'AMPA de l'escola Circell

dimarts 10 desembre 2013

La Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja s’ha renovat. Compta amb tres noves incorporacions que prenen el relleu a les tres integrants de l’anterior junta que han causat baixa. Entre les tres persones que han deixat de formar part de la Junta hi ha Fina Mascaró, presidenta de l’AMPA els darrers 5 anys. Aquesta responsabilitat ara l’assumeix Eva Torralba, que ja formava part de la Junta des de feia dos cursos.

A més de Mascaró, les altres baixes han estat les de Imma Bautista i Glòria Nogués. Les tres persones que s’incorporen a la Junta, com a vocals, són Mireia Cornellà , Montserrat Mora i Imma Tort.

Torralba encapçala un equip de 9 persones. A més de les tres incorporacions ara formalitzades, l’equip el completen Ester Nogué amb el càrrec de vicepresidenta;Anna Boada, com a tresorera; Isabel Martínez a la secretaria i les vocals Marta Mestre i Maria Josep Fernández.

Eva Torralba anuncia que la renovada junta seguirà una línea de continuïtat amb el treball ja fet, mantenint la col·laboració amb l’equip docent de l’escola.(àudio)

El treball en equip i la il·lusió són dues de les característiques que destaca Torralba de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell.(àudio)

L’AMPA convoca per aquest dissabte una jornada solidària a benefici de la Marató de TV3. La nova presidenta anunciava que , després d’aquesta activitat, mantindrien el calendari d’actes consolidat els darrers anys amb la jornada de les famílies, per la primavera, o la setmana cultural que culmina amb el sopar de final de curs.(àudio)

A banda de les propostes obertes a tothom, l’AMPA organitza activitats extraescolars pels alumnes de l’escola i té cura del funcionament i seguiment de serveis quotidians com el de menjador.

Document Actions