Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reparen els jocs infantils de les places d’Olèrdola i es repinten els 180 bancs del municipi

Es preveu que els treballs continuïn amb la substitució de material malmès per nous jocs infantils

dimarts 13 maig 2014

Per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola, una empresa especialitzada està procedint al repintat i reparació dels jocs infantils de les places d’Olèrdola. Els treballs que té assignats la companyia continuaran amb el repintat dels 180 bancs instal·lats en espais públics del municipi.

Joan Forns, regidor de via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola destacava que el propòsit és el de restaurar els jocs infantils per a poder allargar la seva vida útil i recuperar tots els bancs del municipi. (àudio)

Forns precisava que el repintat es faria en tots els bancs, malgrat diferenciar que els bancs metàl·lics presenten un millor estat de conservació que els bancs de fusta.(àudio)

S’espera que els treballs es puguin completar en un mes. Primer es procedirà a la reparació dels jocs infantils i després a repintar els bancs, per bé que els bancs que hi ha en els parcs ja s’arrangen quan es reparen els jocs infantils.(àudio)

Els treballs de rehabilitació i pintura dels jocs tenen un pressupost de 4.600 euros. El tractament de conservació i repintat dels bancs suposa una inversió de 10.500 euros. Forns també anunciava que en quatre de les places instal·larien nous jocs, substituint els que estan malmesos, per un valor global de 20.000 euros, abans de l’estiu. Aquesta tasca d’instal·lació dels nous jocs ja serà assumida directament per la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola.

El material es preveu reparar a les places d’Olèrdola i de l’Olivera, així com en el sector de la Vinera, a Moja; a la plaça de l’Església a Sant Miquel i a la plaça Montserrat Roig, a Sant Pere Molanta, així com al barri de Rectoria i a les zones d’equipaments de Daltmar i Can Trabal. Els nous jocs infantils es començaran a posar a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, amb la voluntat de continuar després la seva instal·lació a Can Trabal i Daltmar.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions