Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprèn la recollida d’oli d’ús domèstic a les escoles Circell i Rossend Montané amb el programa “Claki”

Al pati de l’escola de Sant Pere Molanta també s’ha instal·lat un nou contenidor de recollida d’oli, obert a tota la població

dimecres 23 febrer 2022

Aquest mes de febrer les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja han reprès el programa de recollida d’oli d’ús domèstic. Aquest programa havia quedat aturat per la pandèmia i la seva represa no presenta variacions de funcionament.

Les famílies poden portar els seus envasos plens amb olis d’usos domèstics al punt de recollida habilitat a cada escola. Un cop deixat l’envàs ple es poden emportar un de buit. L’envàs que s’ha d’utilitzar és l’específic de la campanya i s’anomena “claki” . Es va lliurar gratuïtament a les famílies que volien participar en aquest programa que facilita el reciclatge d’olis d’ús domèstic.

La regidora de medi natural, Mireia Mancera, també posa l’accent en què al pati de l’escola Rossend Montané, a més, també s’hi ha instal·lat aquet febrer un contenidor de recollida d’oli obert a tota la població.(àudio)

En cas de no disposar d’un envàs per a iniciar la recollida amb el programa “Claki”, les famílies interessades poden demanar-lo a l’escola.(àudio)

A l’escola de Sant Pere Molanta l’alumnat s’ha implicat en la difusió entre la població de la importància de la recollida d’oli d’ús domèstic i ha donat a conèixer la instal·lació d’aquest nou contenidor a l’escola.

Document Actions