Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen les activitats al Parc amb una visita teatralitzada per conèixer l’Olèrdola medieval

Diumenge 2 de setembre, una pagesa explicarà com es vivia a Olèrdola durant l’edat mitjana
Tornen les visites guiades al Parc
Tornen les visites guiades al Parc

divendres 24 agost 2012

La Guilla, una pagesa que s’ocupava de les tasques de la vinya en temps de Mir Geribert, condueix una visita que permet descobrir l’Olèrdola medieval. Aquesta és la propera proposta teatralitzada programada al Parc d’Olèrdola. Serà el diumenge 2 de setembre, a partir de les 12 del migdia.

De la mà de la Guilla, els visitants podran fer-se una idea que com la ciutat d’Olèrdola va anar creixent a l’alta edat mitjana i com es vivia a la muntanya en temps de guerra.

Un dels centres d’interès d’aquesta atractiva visita és l’oportunitat de conèixer la vida quotidiana dels antics habitants d’Olèrdola, així com la relació que mantenien amb el senyor del castell. Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals encarregada de la programació, Tríade Cultural, recordava que Olèrdola va ser una gran ciutat en època medieval(àudio)

La visita guiada per la muntanya finalitza amb una copa de vi. Abans, la Guilla portarà als visitants als principals punts on es troben restes del passat medieval d’Olèrdola. Josep Anton Pérez feia notar que l’activitat està consolidada i rep forces visitants quan es programa, el primer diumenge de mes.(àudio)

La sortida s’ha planificat des de l’aula taller del Conjunt d’Olèrdola, a partir de les 12 del migdia. Els adults hauran de pagar un preu de 3 euros, els infants de 2’50, mentre que els membres del Cercle d’Amics dels Parcs Naturals i els majors de 65 anys hauran d’abonar una entrada de 2’70 euros. Pels infants de 0 a 4 anys, l’entrada és gratuïta.

El nivell de dificultat d’aquest recorregut  és baix i cal fer reserva prèvia.

Per Informació i reserves: cal trucar a TRÍADE (serveis culturals), tel: 93 817 28 68. El correu electrònic és  info@triadecultural.com i el web www.triadecultural.com

Document Actions