Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reubicaran els contenidors i es delimitaran zones d’aparcament a Sant Pere Molanta

Jordi Catasús, portaveu del govern, també fa una crida al civisme i fa notar que “l’incivisme de molt pocs l’acabem pagant entre tots”
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal

dijous 13 maig 2021

Amb el propòsit d’aconseguir que “sigui més còmode” la recollida de residus per a la ciutadania, el regidor portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, ha anunciat que els contenidors de Sant Pere Molanta es reubicarien. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Catasús també avançava que s’aprofitaran les actuals tasques de millora de la senyalització viària per a delimitar zones d’aparcament, amb l’ànim d’aconseguir més ordre en les zones d’estacionament i de contribuir a pacificar la relació entre vehicles i vianants. Dins d’aquestes mesures també s’inclou el desplaçament d’una plaça d’aparcament per a discapacitats, que deixarà d’estar ubicada a la zona d’aparcament de l’escola per passar a delimitar-se davant de la mateixa escola de Sant Pere Molanta.(àudio)

La reubicació de contenidors es preveu fer entre finals d’aquest mes de maig i principis de juny. Els detalls dels emplaçaments seran informats a la ciutadania aprofitant el proper butlletí municipal "Olèrdola Informació”.

Tal i com apuntava Catasús, aquesta reubicació de contenidors no suposa aparcar la voluntat  d’implantar l’any que ve la recollida porta a porta de les diferents fraccions. El portaveu del govern municipal també assenyalava que els contenidors del carrer Sant Roc s’ubicarien darrera d’un nou plafó de fusta, al camí de vianants que uneix Sant Pere Molanta amb el barri Ferran.(àudio)

Des del govern municipal s’ha volgut fer de nou una crida a ser respectuosos amb el medi natural i a utilitzar les eines que tenim al nostre abast per a fer una correcta gestió dels residus. Jordi Catasús fa notar que “l’incivisme de molt pocs l’acabem pagant entre tots”.(àudio)

Catasús també destacava els treballs que es realitzen aquests dies de millora dels camins de titularitat municipal, que han inclòs el reasfaltat i millora de tot l’eix Rossend Montané. El portaveu del govern subratllava que es tracta d’una actuació molt necessària que té l’objectiu “de dotar de més seguretat” la circulació de vehicles en aquestes vies.

Escolta l’entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions