Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es revisa el mapa turístic d’Olèrdola incorporant la identificació de més elements patrimonials

Es senyalitzen les barraques de pedra seca i s’ indiquen peces com el mil.liari romà de Sant Pere Molanta
Pere Sadurni, regidor de patrimoni i turisme
Pere Sadurni, regidor de patrimoni i turisme

dimecres 15 juny 2016

En els propers dies es començarà a distribuir el nou mapa turístic d’Olèrdola. El material suposa una actualització i revisió del mapa editat per l’Ajuntament d’Olèrdola ara fa prop de 6 anys, tal i com indicava el regidor de patrimoni i turisme, Pere Sadurní. La revisió s’ha aprofitat per a incorporar al mapa més elements del patrimoni d’Olèrdola, com el molí d’en Coll, els forns de calç de Can Castellví,el Castellot de la Barquera, les tombes visigòtiques a Sant Pere Molanta, la torre de l'Atmelló, l'escull coralí, el mil.liari romà de Sant Pere Molanta o edificacions singulars com la masia Font-tallada. També s'ha afegit la distinció d'església romànica, amb tres edificacions al municipi, i torre medieval, amb 2 a Olèrdola.Una de les novetats destacades és també la senyalització de barraques de pedra seca.(àudio)mapa2.jpg

Amb materials com aquest mapa turístic, el propòsit de l’Ajuntament d’Olèrdola és el de poder captar visitants. Pere Sadurní situava l’objectiu de convertir Olèrdola en un desplaçament atractiu, per continguts i proximitat, pels vilafranquins.(àudio)

Conjuntament amb el Centre Excursionista del Penedès s’estan definint dues rutes que seguiran la presència de barraques de pedra seca al municipi. Per a fer-ho, el Centre també s’està implicant en la neteja de les barraques.(àudio)

El nou mapa turístic d’Olèrdola acompanyarà al mapa comercial del municipi i es podrà trobar d’aquí a pocs dies a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Pere Sadurní, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions