Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es roda a Olèrdola “Boi”, pel·lícula de Jorge M.Fontana protagonitzada per Bernat Quintana

El rodatge es va fer la setmana passada, al desguàs que hi ha al carrer Mare de Déu del Vinyet del polígon de Sant Pere

dimarts 13 març 2018

Olèrdola continua acollint rodatges cinematogràfics. El més recent es vivia la setmana passada. Des de dimecres 7 i fins divendres 9 de març, es van rodar al polígon de Sant Pere Molanta seqüències de la pel·lícula “Boi”. Es tracta del primer llargmetratge de Jorge M.Fontana i compta amb l’actor Bernat Quintana com a protagonista.

Boi és una “comèdia dramàtica” que parla dels canvis. A través d’un paisatge agredolç, travessa gran varietat de gèneres: cinema negre, acció, drama psicològic o humor negre.

El rodatge s’està realitzant durant 6 setmanes entre Barcelona i localitats properes. A Olèrdola es van desplaçar les 40 persones de l’equip, tenint com a indret de rodatge el desguàs que hi ha al carrer Mare de Déu del Vinyet.

Fa poques setmanes el municipi ja va acollir el rodatge de l’anunci d’una beguda, en un camí rural pròxim al camp de futbol de Sant Pere Molanta. Abans el municipi també va ser escenari del rodatge d’escenes del documental dedicat a Pablo Picasso, protagonitzat per Antonio Banderas.

Document Actions