Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es suspenen els treballs de manteniment i les obres públiques a Olèrdola mentre duri l’estat d’alarma

També es prohibeix utilitzar el domini públic per a la realització de qualsevol tipus d’activitat vinculada a obres de promoció privada

dimarts 24 març 2020

 

Aquest dimarts al matí  l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha signat un decret pel qual es suspenen els treballs de manteniment i les obres públiques a Olèrdola mentre duri l’estat d’alarma.

En el decret s’adverteix a les persones promotores d’obres, instal·lacions i construccions que s’estiguin executant al terme municipal d’Olèrdola de la prohibició de realitzar-les “sempre i quan no puguin garantir les mesures aprovades per l’Organització Mundial de la Salut, les autoritats sanitàries estatals i autonòmiques i l’Ajuntament d’Olèrdola en matèria de prevenció i protecció contra el COVID-19”.

També s’adverteix que resta prohibida la utilització del domini públic per a la realització de qualsevol tipus d’activitat vinculada a l’execució de les obres de promoció privada. Així mateix, també es recomana la suspensió de totes les obres de promoció privada que comportin desplaçaments per la via pública. Igualment, també es decreta la suspensió de les obres que es realitzen a la via pública per part de les companyies de serveis.

De l’àmbit d’aplicació d’aquest decret s’exclouen les actuacions que calgui dur a terme de manera urgent durant la vigència de l’estat d’alarma, quan estiguin justificades per motiu de seguretat de les persones. En aquest sentit, en els antecedents que exposa el decret, s’assenyala que a partir de la declaració d'estat d'alarma l’Ajuntament va decidir continuar les obres a la via pública que estaven en la seva fase final per evitar majors perjudicis a la ciutadania i així mantenir les condicions de seguretat de persones i béns. Aquestes obres està previst que finalitzin aquest dimecres, si ho permeten les condicions meteorològiques. A partir d’aquest moment, i fins la finalització de l’estat d’alarma, l’Ajuntament no iniciarà cap nova obra a la via pública, tret d’aquelles obres de reparació o manteniment d’urgència degudament justificada.

Pots consultar el text íntegre del decret aquí

Document Actions