Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tanca amb èxit de públic l’activitat de buscar els tions al parc d’Olèrdola

En les 5 sessions fetes des del darrer cap de setmana de novembre s’han omplert inscripcions

dilluns 10 desembre 2018

 

Forces han estat les persones que no han pogut fer la recerca del tió d’Olèrdola al bosc més proper al conjunt monumental i després trobar el seu propi tió. En cadascuna de les 5 sessions realitzades, des del darrer cap de setmana de novembre  i fins aquest diumenge, s’han omplert les inscripcions i no s’han pogut atendre totes les sol·licituds. Sònia Garcia, l’educadora de Tríade que ha conduït les sessions, subratlla que la bona resposta obtinguda no ha permès satisfer totes les peticions.(àudio)

La recerca de tions és una activitat nadalenca per a fer en família que també permet conèixer la riquesa mediambiental. (àudio)

Després del joc de pistes que es proposava per a trobar el tió d’Olèrdola, els infants participants feien una manualitat elaborant un ornament nadalenc amb un tap de suro en forma de tió. Un cop acabat el taller cada família podia  buscar el seu propi tió, una possibilitat que ha estat utilitzada per la majoria dels assistents.(àudio)

 Entre les prop de 150 persones que han buscat el tió del parc d’Olèrdola, el públic majoritari prové de la comarca però també han estat forces els visitants de Barcelona i les seves rodalies que han aprofitat l’oportunitat de fer aquesta activitat gratuïta organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola.

Galeria d'Imatges

Tions2.JPG
Tions2.JPG

Document Actions