Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esclat d’activitats de l’Ateneu Mogenc aquest abril, amb tallers d’elaboració de mones, de lettering avançat i l’organització del Casal de Setmana Santa

La funció de teatre que organitzaven diumenge comptava amb 150 assistents. L’entitat està a punt d’arribar als 190 associats

dimarts 05 abril 2022

L’Ateneu Mogenc no atura màquines. L’entitat s’ha consolidat com un dinàmic referent de l’activitat lúdica i cultural del poble de Moja. I l’esclat d’activitats que despleguen per aquest mes d’abril és una clara mostra. Després de recuperar amb èxit l’esplai mensual infantil el passat 26 de març, la primera activitat que promovien aquest mes era un taller d’iniciació al lettering que va ser un èxit, el dissabte 2 d’abril. També va funcionar molt bé la funció que diumenge programaven al Local Nou, amb la representació de l’obra “Mentiders” del grup TAM dels Monjos. Va reunir a 150 persones. Una assistència ben rellevant si, a més, també es té present que l’entrada no era gratuïta.

La propera activitat és un taller d’elaboració de mones de Pasqua, programat aquest divendres al Centre Cívic La Xarxa, a partir de les 6 de la tarda. Inclou tot el material necessari i al finalitzar cada assistent s’emportarà una mona acabada cap a casa. Esther Nogué, secretària de l’Ateneu, recordava que aquesta activitat és oberta a totes les edats.(àudio)

L’endemà dissabte 9 d’abril, de 10 a 13.00h, es realitzarà un taller avançat de lettering. I després tots els esforços de l’entitat se centraran en el Casal de Setmana Santa, per a infants i joves de 3 a 16 anys. Es farà de l’11 al 14 d’abril, amb el Local Nou com a seu de referència però amb moltes activitats a l’aire lliure.(àudio)

Les inscripcions al Casal de Setmana Santa estan obertes fins aquest dissabte i es poden formalitzar a través del correu electrònic ateneumogenc@gmail.com

L’esclat d’activitat que impulsa l’entitat també té una traducció en l’increment sostingut de socis. Ester Nogué confirmava que ja són prop de 190 associats.(àudio)

L’Ateneu no aturarà la seva activitat aquest  mes d’abril amb aquestes propostes. Per Sant Jordi, conjuntament amb la Comissió de festes, preparen activitats que properament s’anunciaran.

Escolta l’entrevista a Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Teatre amb l'obra "Mentiders" del grup TAM dels Monjos

Participants en el taller d'iniciació al lettering

 

Document Actions