Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esclatant èxit de la 1a Fira de Manualitats Solidària de l’escola Rossend Montané

S’han esgotat les existències de manualitats i els aliments recollits han superat totes les previsions
La fira presentava aquest aspecte, moments abans de tancar-se aquest divendres
La fira presentava aquest aspecte, moments abans de tancar-se aquest divendres

divendres 31 maig 2013

Les cares d’indissimulada satisfacció predominaven aquest divendres a primera hora de la tarda en el vestíbul de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. I no era per menys. Eren els moments finals de la 1a Fira de Manualitats Solidària feta a l’escola i l’èxit ha estat esclatant. Es miri per on es miri, els objectius plantejats han estat plenament superats. En tots els tres dies de fira, de dimecres a divendres, s’ha comptant amb la constant assistència de famílies. Les manualitats que ofertaven els alumnes s’han acabat esgotant. I la quantitat d’aliments recollits ha superat totes les expectatives més optimistes.FiraOK2.jpg

Àngels Urgell, membre de l’equip directiu de l’escola, expressava que la resposta obtinguda havia estat “espectacular”.(àudio)

En aquest èxit ha tingut un paper fonamental el compromís de les famílies, que en tota la preparació de la fira i en la seva realització s’han mostrat molt motivades.(àudio)

Recordem que la fira ha culminat el projecte interdisciplinari dedicat a l’emprenedoria que s’ha treballat aquest curs a l’escola. Amb el propòsit solidari de recollir aliments per lliurar-los a famílies necessitades del municipi, la fira oferia manualitats ben variades que havien elaborat els alumnes de l’escola. Per obtenir-les, eren necessaris els “molantes”, la moneda social inventada per l’escola que es rebia a canvi de donar aliments i taps de plàstic.

L’èxit d’aquesta primera fira fa que ja es pugui anunciar, amb gairebé tota probabilitat, que es mantindrà aquesta activitat cada any a l’escola Rossend Montané.(àudio)

Entre les famílies eren comuns els comentaris positius sobre el projecte perquè, entre d’altres coses, permetia sensibilitzar als infants sobre l’existència de problemàtiques socials en el seu entorn més proper. Joan , pare d’un alumne de 1r, definia com a “fantàstica” aquesta fira solidària a l’escola.(àudio)

L’escola ara farà recompte en detall de la gran quantitat d’aliments recollits. Dimecres al matí es farà el lliurament a l’Ajuntament d’Olèrdola d’ aquests aliments, en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde, Josep Tort. També es preveu fer la donació dels taps recollits a un representant de la Fundació l’Espiga.

Escolta les entrevistes recollides a la fira, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions