Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escollida amb un ampli suport la Junta de Compensació de Can Trabal

L’encapçala Agustín Montero i rebia el 96% dels vots del centenar d’assistents a l’assemblea extraordinària de dissabte

dijous 30 novembre 2017

Gent nova, jove i amb empenta. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, utilitza aquests qualificatius a l’hora de definir la Junta de Compensació escollida a Can Trabal en l’assemblea extraordinària celebrada dissabte a la tarda. La junta va ser elegida amb un ampli suport, rebent el 96% dels vots del centenar d’assistents a la reunió. L’afluència de veïns a la convocatòria i el recolzament que rebia la nova Junta expressarien les ganes que hi ha a Can Trabal de reemprendre la feina per a assolir l’objectiu de fer que la urbanització sigui recepcionada per l’Ajuntament, tal i com destacava el mateix Samblás.(àudio)

El president és Agustín Montero, la vicepresidenta és Andrea Serradell, la secretària  Sonia Pardiñas  i el tresorer  Joaquim Gómez. Com a vocals també formen part de la Junta de Compensació Alma Alaminos, Sandra Moreno, Samuel Fruns  i Javi Garbeni, mentre que el mateix Juanma Samblás representa a l’Ajuntament en la Junta. Es tracta d’un equip que transmet il.lusió i que ara busca la major informació possible per saber l’estat en què es troba la urbanització. Per això han fet una crida a que els veïns que disposin de qualsevol dada rellevant la facilitin. (àudio)

La nova junta assumeix la responsabilitat havent posat de manifest dos requisits. D’una banda, anar de la mà d’un advocat per a rebre en tot moment assessorament  jurídic. L’altra requisit que havien plantejat és que la gestió les quotes als parcel·listes passés a ser assumida per l’Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. (àudio)

Amb el 80% dels vots favorables dels assistents es va decidir establir les quotes als propietaris, després de gairebé  9 anys sense girar-se rebuts. Les quotes es preveuen començar a cobrar a partir del mes de gener i en funció del coeficient de propietat, seran de 30 a 45 euros trimestrals.

L’assemblea també va desestimar encarregar en aquests moments una auditoria sobre la gestió econòmica heretada, a falta de poder recopilar tota la informació.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions