Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escollides les persones que formaran part de les meses electorals a Olèrdola pel 25 de maig

Una de les novetats d’aquestes eleccions europees és que a Moja només hi haurà una mesa
El sorteig es va fer a les oficines de l'Ajuntament
El sorteig es va fer a les oficines de l'Ajuntament

dimarts 29 abril 2014

En una àgil sessió extraordinària de ple celebrada aquest dilluns al migdia, l’Ajuntament d’Olèrdola escollia per sorteig les persones que al municipi formaran part de les meses per a les eleccions al Parlament Europeu. Mireia Marín, secretària en funcions, explicava que el sorteig es va fer a través d’un programa informàtic facilitat per la subdelegació del govern. A Olèrdola, respecte altres convocatòries, la principal novetat és que a Moja només hi haurà una taula, enlloc de les dues habilitades en les darreres eleccions.(àudio)

Com a mesura d’estalvi, es va aprovar per unanimitat que els regidors no cobrarien per l’assistència a aquesta sessió extraordinària .(àudio)

El sorteig realitzat aquest dilluns forma part de les feines que realitza l’Ajuntament per garantir al municipi el correcte funcionament de la jornada electoral. Durant el dia de les eleccions, des de l’Ajuntament també es fa seguiment de la jornada al municipi i es presta assessorament als membres de les meses.(àudio)

Les persones triades per a formar part de les meses i els suplents ja han rebut, de la mà dels agents municipals, la corresponent notificació.

Escolta l'entrevista a Mireia Marín, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions