Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle de gimnàstica, caminada nocturna i concert de gralla aquest dijous a la FM de Moja

El concert de gralla es fa a les 22:00h al pati de la capella de Sant Esteve, amb “Els Pentatònics” i “Inxanetes”
Imatge del concert d'aquest dimecres amb la “Swingin Session Band"
Imatge del concert d'aquest dimecres amb la “Swingin Session Band"

dijous 27 juliol 2017

Moja afronta per aquest dijous un nou dia d’activitats emmarcades en la seva Festa Major. El dimecres finalitzava amb les bones sensacions que deixava el concert amb la “Swingin Session Band”, en una jornada en què el poble va respirar Festa Major amb la capta dels Diables. I aquest dijous es reprenen els actes amb una oferta lúdica que inclou torneig de tennis taula, espectacle de gimnàstica, caminada nocturna i concert de gralles.

El torneig de tennis taula s’ha programat al Local Nou , a les 16:00h. Les inscripcions es faran 30 minuts abans de començar. A les 20:15, sense deixar el Local Nou, el Club Esportiu ARA Gimnàstic Catalunya oferirà un espectacle de gimnàstica. A dos quarts de 9, a la rambla Pau Casals, s’ha fixat l’inici de la caminada nocturna pels boscos d’Olèrdola, en una activitat que és organitzada pel club BTT El Bressol.20265033_1319970958128744_5759270168671739149_n.jpg

La música torna a la Festa Major de Moja amb una activitat que s’ha consolidat en la programació d’actes els darrers anys. És el concert de gralles, que es podrà seguir a les 10 de la nit al pati de la capella de Sant Esteve, amb els Pentatònics i Inxanetes. Anna Molero, presidenta de la Comissió de Festes, recordava que és un concert que les dues formacions han protagonitzat els darrers anys i ha funcionat molt bé.(àudio)

Tal i com va passar amb el concert de swing d’aquest dimecres, l’entrada és gratuïta pels integrants del nucli familiar que tingui el tiquet del programa. El preu sense el tiquet del programa és de 5€.(àudio)

En acabar el concert se servirà coca i cava pels assistents.

Document Actions