Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle familiar i Màrius Serra, doble proposta del Festival EVA a Olèrdola aquest cap de setmana

Engruna Teatre porta a Sant Pere Molanta “El perquè de les coses” i Serra narra “Quiet”, al Conjunt Monumental

divendres 17 juny 2016

El dissabte 18 de juny, a les 17:30, el Festival EVA torna a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta amb un espectacle familiar. Engruna Teatre explicarà “El perquè de les coses”, que té com a protagonista a l’Ares, una rodamón que viatja per tot el planeta, acompanyada sempre pel seu carro. Aquest carro sembla que porti només andròmines, però si s’escolta amb atenció i s’obren bé els ulls, els objectes que porta es poden convertir en una història fantàstica. Des d’una sabata vella en un gos, a un mitjó en un gat o uns llums de Nadal en la Via Làctia.

Diumenge 19 de juny, a les 7 de la tarda, Màrius Serrà protagonitzarà al castell d’Olèrdola “Les entranyes de l’Eva”  , un espai que el Festival dedica a que els narradors expliquin les seves pròpies vivències. En aquest cas Serra exposarà “Quiet” ,el llibre on narra la convivència i la vida al costat del seu fill, en Llullu, que va néixer amb paràlisi cerebral i que va morir d’una parada cardiorespiratòria ara fa set anys. L’activitat és gratuïta i la innegable capacitat comunicativa de Màrius Serra fa que sigui una proposta recomanable per a tots els públics.

Tal i com detalla el llibret editat amb la programació del Festival EVA, “Quiet” narra aquesta convivència de Serra amb el Llullu, que va morir “després de nou anys i mig joiosos al seu costat”.

Document Actions