Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Essència de Gospel aconsegueix omplir l’església de Sant Miquel en el darrer acte de la Festa Major

Cançons espirituals clàssiques i versions de temes moderns van connectar amb un públic de totes les edats
Essència de Gospel va generar "bon caliu"
Essència de Gospel va generar "bon caliu"

dimarts 16 octubre 2012

Amb el clàssic de Sau “boig per tu” finalitzava aquest diumenge al vespre el concert del grup Essència de Gospel, que servia que cloure la Festa Major de Sant Miquel. L’església es va omplir d’un públic de totes les edats que seguia amb plena complicitat un concert que va agradar. L’acte es va veure afavorit també per unes condicions de sonoritat del tot adequades, especialment per les prestacions acústiques que ofereix l’església en les interpretacions solistes dels cantants. La resposta dels veïns va ser tan positiva que alguns d’ells van haver de seguir el concert des de l’exterior de la porta d’accés a l’església.

El repertori combinava peces espirituals clàssiques amb versions de temes moderns. Cançó a cançó es va aconseguir generar un “bon caliu”, tal i com ens explicava el director d’Essència de Gospel, Argemí Curto. (àudio)

Temes d’Eric Clapton  o de Leonard Cohen, marcats també per valors espirituals, van introduir-se en el programa del concert i van centrar el tram final de l’audició.(àudio)

Essència de Gospel és una formació amb cantants de tot el Penedès i amb seu a Vilafranca. La formació resta oberta a tothom que desitgi provar les seves aptituds com a membre d’una coral. El requisit és el de tenir ganes i, depenent de l’experiència i del treball que es faci, es podrà participar tord o d’hora en concerts, tal i com apunta Argemí Curto. (àudio)

Essència de Gospel assaja tots els dimarts, de 9 a 11 de la nit, a la tercera planta de l’Ateneu de Vilafranca, a la plaça del Penedès. La propera actuació l’han concertada el 17 de novembre a Vilanova del Camí, en un festival a benefici de la Marató de TV3.

 

 

Document Actions