Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Essència de Gospel oferirà dissabte a Sant Pere Molanta el concert de Nadal de l’Alt Penedès

Començarà a les 19:00h, al Local Molantenc, i la recaptació es destinarà a La Marató de TV3
Essència de Gospel va actuar fa dos anys a Moja
Essència de Gospel va actuar fa dos anys a Moja

dimecres 14 desembre 2016

Amb la complicitat d’un ajuntament, cada any el Consell Comarcal de l’Alt Penedès promou la realització d’un concert de Nadal protagonitzat per alguna de les formacions musicals de la comarca. Un dels criteris que se segueixen és que el grup que oferirà el concert actuï fora del seu municipi. El municipi d’acollida aquest Nadal és Olèrdola, el grup “Essència de Gospel” i la data, aquest dissabte 17 de desembre.

La cita amb aquest concert de Nadal és a les 7 de la tarda, al Casal Molantenc. Argemí Curto, director d’Essència de Gospel, explicava que per al grup aquest concert és “molt especial” perquè marca l’inici de la celebració del seu 10è aniversari, que tindrà lloc al llarg del 2017. Essència de Gospel el formen 19 cantaires , acompanyats de bateria i pianista. El repertori que oferiran aquest dissabte a Sant Pere Molanta transita per cançons bàsiques d’aquest gènere, passant pel  gospel més contemporani, sense descuidar dos temes nadalencs al final de l’audició.(àudio)

El grup ja ha actuat a Olèrdola en dues ocasions, deixant molt bon regust de boca. La darrera vegada va ser el juliol de fa dos anys, per la Festa Major de Moja. Abans també havien fet la seva aportació a la Festa Major de Sant Miquel, l’octubre de 2012. Ara estan satisfets de seguir coneixent espais del municipi, en aquest cas a Sant Pere Molanta.

Argemí Curto explica que programes com el concurs  “Oh Happy day” han ajudat a fer més popular una música que és “molt familiar”.(àudio)

El concert de dissabte té la motivació solidària de destinar la recaptació que s’obtingui a La Marató de TV3. Curto assenyala que és molt habitual que els grups de gospel s’impliquin en causes solidàries.(àudio)

El preu de l’entrada per poder gaudir d’aquest concert el dissabte és de 3 €. El concert de Nadal de l’Alt Penedès 2016 és coorganitzat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió.

Escolta l'entrevista a Argemí Curto, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions