Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estelada gegant al castell en la presentació de les 27 territorials de l’ANC de l’Alt Penedès

L’acte s’ha programat dissabte a les 12 del migdia i comptarà amb exhibicions d’entitats del municipi

dijous 26 juny 2014

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, el castell d’Olèrdola serà escenari de la presentació de les 27 assemblees territorials de l’ANC constituïdes a l’Alt Penedès. L’acte de presentació dels grups locals de l’Assemblea Nacional Catalana s’inscriu dins de la programació del Terra Estelada, que se celebra aquest cap de setmana, i es convoca setmanes després de que s’acabés de confirmar la constitució de les assemblees territorials de l’organització en tots i cadascun dels 27 municipis de l’Alt Penedès. Xavi Carrasco, coordinador de l’ANC d’Olèrdola, explica que l’acte estarà carregat de simbolisme i recordava que s’ha triat el castell d’Olèrdola com a “bressol del Penedès”.(àudio)

Tal i com es va fer el passat 11 de Setembre, Carrasco anuncia que l’acte inclourà el desplegament d’una estelada gegant. També es comptarà amb la participació d’entitats del municipi.(àudio)

L’acte reunirà a representants de les assemblees territorials de l’ANC a l’Alt Penedès i comptarà amb la presència del vicepresident de l’ANC, Jaume Marfrany. Dissabte pot ser un bon dia perquè les persones interessades es posin en contacte amb l’ANC. Carrasco resumeix que es tracta d’una entitat “transversal i oberta” que busca poder viure en un país millor.(àudio)

Els actes del Terra Estelada inclouen aquest cap de setmana música a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, a les 11 de la nit de divendres. També s’han programat activitats a les Gunyoles durant el dissabte a la tarda i  tot el diumenge, incloent la cercavila amb balls, gegants i bestiari de la comarca i la realització de la primera “V” per la Independència a l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Xavi Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions