Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estíbaliz Leal oferirà un pregó de vivències i animarà als veïns a implicar-se en els actes de Moja

El pregó s’ha programat aquest divendres,a dos quarts de 9 del vespre, al pati de la capella de Sant Esteve
Estíbalix Leal, pregonera de la FM de Moja 2014
Estíbalix Leal, pregonera de la FM de Moja 2014

dimecres 23 juliol 2014

El repàs de vivències al poble serà un dels eixos temàtics principals del pregó de la Festa Major de Moja. Així ho ha anunciat la mateixa pregonera, Estíbaliz Leal, que protagonitzarà aquest acte central de la Festa Major aquest divendres, a dos quarts de 9 del vespre, al pati de la capella de Sant Esteve.

Estíbaliz Leal té 31 anys d’edat,  és educadora de professió i al poble és molt coneguda pel seu compromís amb l’organització d’activitats ciutadanes vinculades amb el lleure. És membre del Grup de Joves i una de les referències del Grup de Carnaval de Moja. Ha format part de la Comissió de Festes de Moja, és monitora de les panderetes i també participa en l’organització de la festa de la plaça de l’Ametller. També ha exercit de delegada en equips femenins del Base Olèrdola.

Leal ha explicat que no s’esperava ser la pregonera, però també ha indicat que va dir que sí el mateix dia que va rebre l’oferiment. Estíbaliz Leal assenyala que en el pregó explicarà vivències que li ha comportat haver participat en els col·lectius dels que ha format part.(àudio)

La pregonera vol aprofitar la tribuna que li ofereix aquest acte tan destacat de la Festa Major per a llençar una crida a la participació. Per Leal, cal que els veïns s’impliquin més en l’organització dels actes que es fan a Moja, cadascú des de la seva disponibilitat.(àudio)

El pregó serà curt i finalitzarà amb la projecció d’un audiovisual. Una de les novetats és que enguany es torna a fer l’acte al pati de la capella de Sant Esteve, després de tres anys de pregons al Local Nou. Estíbaliz Leal diu que és un indret que recull “l’essència del poble”.(àudio)

El pregó íntegre el podreu escoltar l’endemà dissabte , a les 3 de la tarda, en un programa especial que s’oferirà des de Canal 20-Ràdio Olèrdola dedicat a la Festa Major de Moja. A l’enregistrament també es podrà accedir a través de la pàgina web municipal, olerdola.cat, mitjançant l’apartat de ràdio a la carta.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions