Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estrena exitosa del primer dels Vespres al castell d’Olèrdola, amb la participació de 231 persones

La gran resposta certifica l’encert d’apostar per una activitat variada, atractiva i adreçada a un públic familiar

dilluns 13 agost 2018

Gran èxit de públic, fins al punt de “desbordar” les expectatives més optimistes. Amb aquest bon peu s’estrenava el cicle d’activitats “Vespres al castell d’Olèrdola” que dissabte s’iniciava sota l’organització del Museu d’Arqueologia de Catalunya i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Xavi Esteve, arqueòleg i guia de la visita programada al Pla dels Albats, confirmava que s’havien reunit 231 persones aquest dissabte en les activitats d’aquest primer vespre d’agost al conjunt d’Olèrdola.(àudio)

La proposta definida en aquest primer vespre era ben atractiva i variada. Es podia gaudir d’un planetari, visitar el Pla dels Albats i escoltar la música del grup musical Klesmer. Xavi Esteve subratlla que el propòsit del cicle d’activitats és el d’arribar a un públic familiar.(àudio)

Si aquest dissabte us vau perdre l'èxit del primer dels Vespres al castell d'Olèrdola, o voleu repetir, no us preocupeu. Abans d'acabar l'agost s'han programat dos més.

El dissabte 18 es gaudirà d’un concert il·lustrat de gòspel i es podrà conèixer la vida real d’en Sunifred, un home ric, guerrer i pietós de la civitas Olerdola de finals del segle X. El darrer dissabte d'agost , el dia 25, podreu participar en un “safari” fotogràfic que es clourà amb la Sonosfera, un espectacle d’imatge participatiu per omplir de llum el recinte emmurallat del Conjunt monumental d'Olèrdola.

L’hora d’inici és a les 19:00h i l’accés a les activitats és lliure amb l’entrada al recinte.

Escolta l'entrevista a Xavi Esteve, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions