Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit artístic i solidari de l’estrena d’”Entre dones” a Sant Pere, amb 1.017 € per a La Marató

El Local Molantenc es va omplir amb 250 persones per a seguir l’elaborada estrena que oferia el grup El Folre

dilluns 19 desembre 2016

Al grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta li sobren els motius per a estar plenament satisfets, gairebé eufòrics, després de la rodona estrena que oferien aquest diumenge a la tarda de l’obra “Entre dones”. Prop de 250 persones van omplir el Local Molantenc per a viure la primer representació de la versió que el grup de teatre ha fet d’aquesta obra de Santiago Moncada. La implicació de veïns del poble, així com de gent vinguda d’arreu del municipi i de persones del món del teatre de tot el Penedès, van convertir aquesta estrena en una jornada màgica amb altes dosis de solidaritat. I és que, per mitjà del sorteig d’un lot de Nadal, la cita teatral també va servir per  a recaptar fins a 1017 euros, una xifra que mai s’havia assolit a Sant Pere Molanta per La Marató en les obres de teatre que ha organitzat El Folre per aquesta causa altruista els darrers anys. Assun Raventós, una de les actrius del grup, explicava que el fet d’oferir a casa aquesta estrena hauria pogut ser un valor afegit que va servir per a captar més l’interès.(àudio)

L’obra exposa el retrobament al cap de molts anys de 5 companyes d’internat. Amb pinzellades d’ironia, l’obra assoleix captivar els espectadors i mantenir-los en tensió.(àudio)

Des del Folre entenen que la difusió feta de l’acte, així com l’arrelament que té l’esdeveniment al poble i l’estrena que oferia el grup de casa, van sumar per a conduir a aquest esclatant èxit de públic.(àudio)

Després de l’exitosa estrena d’aquest diumenge,”Entre dones” se podrà veure de nou el proper 22 de gener al Pla del Penedès dins de la programació de la Roda de Teatre. També s’ha programat el 12 de febrer a Sant Joan de Mediona i el 12 de març a Santa Margarida i els Monjos.

Escolta l'entrevista a Assun Raventós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions