Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit d’inscripcions per a visitar aquest diumenge la capella del Sant Sepulcre

Els tres torns de visita s’omplen per poder gaudir de la visita guiada a aquesta joia del patrimoni del municipi

dijous 21 abril 2016

Hi ha ganes de conèixer el patrimoni del municipi. Aquesta és una de les principals conclusions que extreu Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, després de valorar l’èxit d’inscripcions per a visitar aquest diumenge la capella del Sant Sepulcre. Tal i com va passar durant el passat mes d’octubre, quan la capella es va poder visitar dins de les Jornades Europees del Patrimoni, en aquesta ocasió també ha estat molt satisfactòria la resposta i s’han complert les expectatives.(àudio)

La jornada de visites s’ha organitzat en tres torns diferenciats aquest diumenge. Els grups han de ser necessàriament reduïts i reuniran cadascun a una vintena d’inscrits,la qual cosa suposa que aquest diumenge pel Sant Sepulcre hi acabaran passant una seixantena de persones. La visita que es programa a dos quarts d’una, la darrera de les tres, es podria combinar amb una visita prèvia a les restes de la ciutat medieval d’Olèrdola.(àudio)

Veient els resultats obtinguts, l’Ajuntament ha refermat la seva aposta per seguir organitzant aquestes visites al patrimoni d’Olèrdola per a fer accessible el seu coneixement a  tothom. (àudio)

La primera de les vistes guiades s’ha programat a dos quarts d’onze del matí. Les altres dues es faran a dos quarts de dotze i a dos quarts d’una.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions