Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de les jornades de portes obertes a les escoles bressol d’Olèrdola

La bona resposta de les famílies fa preveure que es podran assolir els objectius de matriculació

dijous 19 abril 2018

Aquesta setmana s’han celebrat amb èxit de convocatòria les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola. Dilluns tenia lloc la jornada a l’escola Gotims de Moja i aquest dimecres a les instal·lacions que utilitza l’escola bressol Ekl Pâmpol dins del CEIP Rossend Montané de Sant Pere Molanta. En tots dos casos hi va haver una afluència de famílies superior a l’expectativa inicial, detectant-se una gran predisposició a conèixer els detalls del funcionament de les llars d’infants d’Olèrdola i les seves instal·lacions.EscolesBressol2.JPGescolesbressol4.JPGescolesbressol3.JPG

Mònica Rebollo, directora de les escoles bressol d’Olèrdola, expressava la seva satisfacció pel bon funcionament d’aquestes jornades de portes obertes.(àudio)

Un dels centre d’interès que manifestaven les famílies ha estat l’horari i el període d’adaptació. En les dues jornades s’ha exposat gràficament com és un dia a les llars d’infants  i s’ha fet incidència en què existeix flexibilitat en l’horari,  tot recomanant que les famílies vagin tranquil·les i sense presses a l’hora d’acompanyar i de recollir els seus fills a les llars.(àudio)

Una de les mares que va assistir a la jornada aquest dimecres a Sant Pere Molanta, la Cristina, declarava estar “encantada” amb les instal·lacions i el projecte pedagògic.(àudio)

La Cristina creu que pot ser un factor positiu que a Sant Pere Molanta hi hagi un únic grup mixt, amb nens i nenes de p1 i de p2 compartint espai. Entén que això pot ser positiu pels petits, perquè aprenen coses dels grans; i també pels grans, que poden aprendre a tenir paciència en la seva relació amb els petits. La parella viu a Vilafranca  i el seu company treballa a Olèrdola, per això li aniria molt bé portar el seu fill a la llar d’infants de Sant Pere Molanta .(àudio)

Recordem que la preinscripció es podrà fer a Olèrdola del 2 a l’ 11 de maig, portant la documentació a l’ escola bressol triada en primera opció.

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recolliran en aquest centre de 8:30 a 10:00h.

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recolliran en aquest centre de les 14:30 a 16:00h.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es facilitarà a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que es poden consultar a la pàgina web www.gencat.cat/preinscripcio

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims(carrer Lluís Companys s/n, de Moja), al telèfon 93 817 27 92; a l’Escola Bressol El Pàmpol(recinte Escola Rossend Montané, al carrer Wilson de Sant Pere Molanta), al telèfon 93 892 35 93; o bé al mateix Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

En el cas de l’escola bressol Gotims de Moja, l’oferta definitiva de places es confirma per part del Departament aquest dilluns 23 d’abril. La primera estimació és que de p1- hi hagi una desena de vacants i 9 al grup de P2.

Escolta les entrevistes a Mònica Rebollo i a una de les famílies que asissistien a la Jornada de Portes Obertes, clicant aquí

Document Actions