Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del concert del 25è aniversari de Canal 20, amb l’assistència de més de 1.500 persones

La Muntanyeta rebia elogis generalitzats com a espai per a acollir concerts de gran format a l’aire lliure

dilluns 17 setembre 2018

El concert per celebrar el 25è aniversari de Canal 20-Ràdio Olèrdola, viscut divendres a la nit a La Muntanyeta amb Cesck Freixas i Blaumut, va ser tot un èxit artístic, organitzatiu i d’assistència de públic.ConcertCanal202.jpgConcertCanal203.jpgConcertCanal204.JPG

Segons estimacions fetes pels agents municipals d’Olèrdola a partir del volum de vehicles estacionats en les zones d’aparcament i dels nombrosos desplaçaments registrats a peu, haurien estat més de 1.500 les persones que van gaudir d’aquest esdeveniment memorable. Cesk Freixas va repassar  les cançons més emblemàtiques dels seus 15 anys de trajectòria i va oferir en públic algun dels temes que ha començat a enregistrar pel seu nou treball.

Blaumut va connectar amb un repertori fonamentat en el seu tercer disc, “Equilibri”, desplegant una energia i proximitat que en tot moment van atrapar a un públic molt predisposat a passar una nit màgica. El torn de bisos el van culminar interpretant un dels himnes del grup, “bicicletes”, que va ser acompanyat pels cants gairebé unànimes dels assistents.

La nit es va viure enmig d’un gran ambient, amb predomini de públic familiar i elogis constants a la bellesa del paratge i a les seves condicions idònies per a seguir acollint concerts de gran format a l’aire lliure.

Cesk Freixas destacava que el concert havia reunit a “moltíssima gent” i posava l’accent en la bellesa de la Muntanyeta.(àudio)

Xavi de la Iglesia, cantant de Blaumut, definia la Muntanyeta com a “paratge espectacular”.(àudio)

Durant el concert, tant Cesk Freixas com  Blaumut van fer referències a l’important paper que fan les ràdios municipals per a explicar allò què passa a l’entorn més proper.(àudio)

Xavi de la Iglesia també esmentava el suport que grups de casa nostra com Blaumut han rebut de les emissores municipals de ràdio.(àudio)

El concert l’organitzava l’emissora municipal, era patrocinat per l’Ajuntament d’Olèrdola i va comptar amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, el grup de Joves de Sant Pere Molanta i l’Agrupació de Balls Populars de Moja. Les seves veus també van sumar per fer coral el comiat del concert.(àudio)

Escolta les entrevistes a Cesk Freixas i Xavi de la Iglesia, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions