Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del Judo Olèrdola a la Supercopa d’Espanya infantil i cadet a Avilés

El passat cap de setmana tenia lloc la XVIII Villa de Avilés que a la vegada era la Supercopa d’Espanya de les categories Infantil i Cadet amb 1 plata i 1 bronze per el Judo Olèrdola

dimecres 31 octubre 2018

Els passats 27 i 28 d’octubre es va celebrar a Avilés el XVIII Torneig Internacional de Judo Villa d’Avilés (Súpercopa d’Espanya infantil i cadet) amb la participació de 9 alumnes del Judo Olèrdola. Dissabte al matí en la categoria cadet, la Júlia Queraltó es feia amb la plata, l’Adriá Pérez amb el bronze i l’Aira Lázaro aconseguia la setena posició, mentre que l’Andrea Romero, la Irene Romero, en Nil Colomé i l’Eloi LLosas, no van tenir possibilitat de puntuar, tot i fer una bona feina al tatami. El diumenge al matí en el torn dels Infantils, en Derek Romero i l’Ivan Mata assolien una molt bona setena posició. Per altra banda dissabte a la tarda dins del mateixa competició  d'Avilés tenia lloc una trobada internacional de judo amb la categoria júnior que va comptar amb la participació de Daniel Romero, del Judo Olèrdola, que va penjar-se  el bronze després una repesca impecable